24 Haziran 2013 Pazartesi

Turhan Selçuk Ziyareti ...

Geçtiğimiz haftasonu Karikatürcüler Derneği'nin organizasyonu ile Nevşehir-Hacıbektaş'a gittik. Usta Turhan Selçuk'un mezarını ziyaret ettikten sonra, Hacıbektaş-ı Veli Kültür Merkezi'nde karikatür ve heykel sergisini gezdik. Bozkırın ortasındaki bu topraklardan yüzüme vuran sıcakla birlikte, farklı bir kültürün varlığını da çok yakından hissettim bu gezide... Bu vatandaki topraklar, farklı kültürleri binlerce yıldan beri bir arada yaşatabildiği için bu kadar değerli,bu kadar güzel... Engin Selçuk'un objektifinden bazı kareler ekliyorum...

4 yorum:

  1. I can only imagine what that place would look and feel like, wow! You must have had a memorable experience, and had the opportunity to talk with others who do what you do. That's wonderful! I like the drawing of the girl in the last post too, it's very expressive.

    YanıtlaSil
  2. Karikatürcüler Derneği'nin organizasyonu ile Nevşehir-Hacıbektaş'a ve diğer lokasyonda gerçekleştirdiğiniz isabetli geziniz ve fotoğraflarınız güzel bir anı olmuş sizler için de..Anadolumuz tarihiyle, kültürüyle, insanıyla renkli, çok özel ve çok güzel..Gezip gördükçe insan daha da iyi anlıyor..Ben de bu vesile ile büyük usta Turhan Selçuk'u saygıyla, özlemle anıyorum.. Esenlikler..

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim Esmir , her yönüyle çok güzel bir gezi oldu...
    Tekrarını yaşamak , oraları gezemeyenlerin de görmesini isterim.

    YanıtlaSil