22 Haziran 2016 Çarşamba

Angola Kuş Cenneti'nde Havada-Karada-Suda ortak yaşam !

Yarışmada dereceye giren eserleri görmek için ;
http://www.izmirkuscenneti.gov.tr/galeri.html?galeri_id=2742&r=78


6 yorum:

  1. karakterler süper olmuş ama masada bir kaplumbağ varsa bu oyun bitmez...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve sanırım onlar da bu oyun , bu keyif hiç bitmesin istiyorlar :) Teşekkür ederim ..

      Sil
  2. Hastasıyım yayın balığının Kürşat Zaman, çocukluğum Amasya Yeşilırmak'ta kendileriyle geçmiştir :) Ama denizi, Boğaz'ın lüferini görünce yetim bıraktım :)) Ama haklı değil miyim lütfen söyle?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bolat arkadaşım , bir kaç sene evvel bir karikatür ödül töreni için Amasya'ya gitmiştim. Nehre olta atan bir amcanın yanında uzun süre takıldım,''Yayın için attım'' dedi ama ''Nerde o eski balıklar,şimdi tık yok'' diye de ekledi .. Yani Lüfer'e geçmekle iyi yapmışsın :) Deniz balığı başkadır her zaman ve denizden ne çıkacağı hiç belli olmaz,o yönüyle çok zevkli ...

      Sil
  3. Deniz'in tadı başka, şimdi çolucuğu çocuğu tatile bazen Amasya'ya götürüp o Yeşilırmak hikayelerini anlatıyorum. Çocuklarım ata topraklarını unutmasınlar diye masal gibi çocukluğumun güzel günlerini anlatıyorum Kürşat :) Sırf bu yüzden 2 gün masal anlatma kursuna gittim. Memleketimi beğenmene çok sevindim. Masal gibi şehirdir Amasya. Bu ülkede senin gibi bir sanatçıya sahip olduğumuz için övünç duyuyoruz, ömrün uzun ve bereketli olsun Arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  4. Evet tıpkı öyle , masal gibi bir şehirdi gördüğüm Amasya.Bir çocuğun tüm çocukluğunu doyasıya yaşayarak büyüyebilmesi için her şey mevcut sanki.Nehir,dağ,tarih,doğa,sükunet hepsi hissediliyor içinde yürürken.Kendi başına masal kursu gibi şehir :)
    Güzel sözlerin ve dileklerin için teşekkür ederim Bolat arkadaşım.Sağ olasın.

    YanıtlaSil