22 Ekim 2013 Salı

Karakalem karalama


Sıkıntıdan kaynaklı öylesine bir karalama...

7 yorum:

  1. Falcı bir kadın gibi yorum yapacağım.
    Yüreğin düğüm düğüm,aynada baktığın yüzünü tanıyamıyorsun.Ne yaparsan yap hayatında hep bir şeyler eksık gibi ve o eksık parçayı arıyorsun.Oysa elinde tuttuğun kaleminle mutlu yüzler çizmek isterken hep karışık cümleler beyninin içini istila ediyor.
    Şimdilik bu kadar:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için ya da bu karalamam için biçtiğin değerlendirmeler biraz karamsar bir durumdan havadis verse de, yine de aralarından tutmayanlar yok değil :) Bir çizime farklı bir değerlendirme yolu oldu bu , yorumun için teşekkür ederim Elif...

      Sil
  2. Ben sıkıntıdan bir şey karalasam Cin Ali'den öteye geçemem. Seninki süper olmuş. Sen hep sıkıl e mi diyeceğim; ama beddua gibi olur, o yüzden vazgeçtim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim Şirvan.Güzel bedduan için ise teşekkür ederim ;)
      Sonbahar gelip yağmurlar ufak ufak başlayınca hep bir karamsarlık olur bende, çocukluğumdan kalma ''yaz bitti yine okullar başlıyor!'' sendromunun getirdiği eski alışkanlıktan olsa gerek. O yüzden bu karaladığım şey biraz karamsar oldu Elif'in de tespit ettiği gibi..

      Sil
  3. Güzel bir çiçekmiş , teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. Kürşatcım Selam,
    Kimimiz duygularımızı yaptığımız spor'da (tenis gibi :)) kimimiz dalış'ta kimimiz ailemizle,kimizde senin gibi sanatçılarda olduğu gibi görselliklerle ifade ediyoruz.Ve ben senin bu ifade şeklini inan çok seviyorum ve beğeniyorum.Bazen bu görsellikler beni korkutsa da seni takip etmekten bir arkadaşın olarak inan çok mutluyum...

    YanıtlaSil
  5. Serkan'cım çok teşekkür ederim , beğenmene mutlu oldum..Sizler gibi güzel dostlarım ve güzel arkadaşlarım olduğu müddetçe ben hep yeni şeyler üretmeye daha hevesli olacağım...Fakat dalışlarada beni daha sıkı gözetin ki çizimler durmasın ;)) Beyaz sandalyeler dizilmesin :))

    YanıtlaSil